vrijdag 29 september 2017

Laatste mooie nazomerdag?

Dat beweren onze smartphone, de tabakshandelaar in Sint-Truiden waar ik vandaag enkele e-liquids ging kopen (nadat we eerst wat hadden rondgelopen in de Kringwinkel met als buit weer een boek van Nicci French én een tweedjas voor Roger... maar die rode sofa was er niet meer) én buren die we later ontmoetten op onze wandeling terug naar de auto aan de rand van de stad.

Ach, als het ook een mooie herfst wordt, is het voor mij oké.

Vandaag ook nog eens het poorthuis onder handen genomen. Normaal doe ik dat met een bezem maar Roger stelde vandaag voor een stofzuiger te gebruiken. Als er gestofzuigd wordt, biedt Roger altijd zijn hulp aan, wat maakte dat terwijl hij zorgde voor het poortgebouw, ik me kon bezig houden met ons terras: onkruid wieden en vegen, waarbij ik onder een buitenmat een heel grote mierenkolonie aantrof. Ik heb de beestjes maar gerust gelaten: we zullen de volgende maanden waarschijnlijk niet vaak meer op dat terras zitten.

Na ons avondmaal dat bestond uit gazpacho, inktvisjes, latuw en aardappelsla (ik had eerst groentesoep, zalm, wortels en erwtjes voorzien maar we hadden allebei zin in iets echt zomers) nog even gezellig iets gaan drinken in een cafeetje in Sint-Truiden.

Nog steeds geen "laatste" drukproeven aangekregen!

1 opmerking: