dinsdag 5 september 2017

Over onder andere Haspengouw en spinnen

Terwijl Roger nog aan de brunch zat, heb ik eindelijk nog eens gestreken zodat we na onze uitgebreide boodschappen tijd zouden overhouden voor een wandeling.

Het werd een mooie, lange wandeling rond Engelmanshoven: fel klimmen en dalen langs velden en bosjes met af en toe het geroep van een roofvogel boven ons. Wat is het hier toch mooi!

Eigen foto

Na ons avondmaal, net toen ik wilde beginnen aan mijn uurtje lectuur op papier, een telefoontje van Nany over de begrafenis van onze aangetrouwde nicht. Nany zal niet kunnen aanwezig zijn (tenzij wij haar de dag voordien afhalen, naar hier brengen, meenemen naar de uitvaart en daarna terug naar het Antwerpse voeren, maar daar hebben we deze week geen tijd voor). Roger en ik zullen er wel proberen naartoe te gaan.

Daarna was het tijd om de drukproeven van het boek van de werkgroep WO I verder na te lezen. Ik ben vandaag geraakt aan bladzijde 260 maar dan voelde ik me ineens echt te moe.

Dan maar geluisterd naar dit, dit interessant stukje gelezen waar Roger me had over gesproken en... .
gekeken naar een filmpje dat onze vriend René mij had doorgestuurd. Over de laatste reis met zijn broer, zussen, mama en papa die kort daarna overleed. Pakkend!

O ja, en toen ik een Trappist wilde halen, zag ik dit op een muur van de salon:


Eigen foto's

Roger zei: 'Je gaat die foto's toch niet posten?'
Natuurlijk wel: in elk huis zitten immers spinnen, alleen durven ze zich hier te vertonen, want ze weten dat ik ze niet doodtrap!😊

2 opmerkingen:

  1. verleden week ook zo'n spin gezien bij ons. Nu komt de tijd dat die beestjes naar binnen komen

    BeantwoordenVerwijderen