maandag 9 oktober 2017

De E 313

Weer een rustige dag: salon schoongemaakt (met de hulp van Roger ging dat vrij snel), uitgebreide boodschappen gedaan (die als wandeling zullen moeten gelden) en gekookt (in de oven: zalm op een bedje van prei, overdekt met - niet te veel - zure room en daarvoor doodgewone groentesoep - afijn niet zo doodgewoon vermits ik altijd een lepel kurkuma aan de soep toevoeg), lectuur (nog steeds Nicci Gerrard - het gaat langzaam omdat ik haar toch iets minder goed vind dan als ze met haar partner Sean French schrijft) en mij herinnerd dat Nany me gisteren aan telefoon vroeg, toen ik even klaagde over de beruchte E 313, of er geen alternatieve weg is naar haar.
Ik vermoed van wel maar vermoed ook dat onze reis dan nog langer zou duren.

Maar... het is een feit: die drukke E 313 is een ramp. Bijna elke dag (vandaag weer) gebeuren er ongevallen en altijd is het er vreselijk druk! Waarom wordt daar niets aan gedaan?

2 opmerkingen:

  1. dat van de E313 zeg ik al jaren, nu begrijp je me schijnbaar, maar niet enkel de E313 is een ramp heel Antwerpen is er eentje;de ring is ook niet te doen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O maar ik zeg dat ook al jaren hoor, en ik begrijp je heel goed (niet alleen nu)

      Verwijderen