woensdag 8 november 2017

De voorbereidingen vorderen goed

Dat merkten we toen we deze middag om 13 uur aankwamen in de "Tiendschuur" in Opheers. Het zag er al bijna uit als een echte tentoonstelling. Interessante tentoonstelling ook, stelde ik vast toen ik er een beetje rondliep terwijl Roger aan Elie vroeg wat wij konden doen. Michel, Georges, Elie en een zoon van de heer des huizes waren druk bezig plannen te maken voor de "grote" dag en een podium te installeren. Maar... wij (Roger en ik dus) zagen al snel in dat we niets anders konden doen dan in de weg lopen en dus reden we terug naar huis.

En eigenlijk ben ik daar heel blij om: Roger heeft al een hele tijd pijn aan zijn voet en was die de vorige dagen echt aan het forceren. Nu kon hij die voet eindelijk wat laten rusten.

Ikzelf belde nog eens naar Nany (het was weer een poosje geleden). Nany vertelde weer enthousiast over al haar bezigheden en vroeg me wanneer we nog eens zouden afkomen. Ik antwoordde dat we dat zouden proberen nog voor kerstmis te doen, maar dat ik eerst moest weten wanneer Sinterklaas hier zou op bezoek komen. Na ons gesprek van weer langer dan een halfuur mailde ik naar onze dochter over dat sinterklaasbezoek en de sinterklaasgeschenken maar ik wacht nog op een antwoord van harentwege op mijn voorstel.

Mijn moeder Nany vertelde me over iets waar ze gisteren had naar gekeken en heel interessant vond en ik beloofde haar na te gaan of ik het op mijn computerscherm kon bekijken.
Ik heb het gevonden, deze avond bekeken, interessant gevonden, alleen besef ik nu dat ik haar dat niet even kan mailen: ik zal haar dan maar even een sms sturen!

5 minuten later: dat berichtje van mij is nog steeds niet verzonden! 10 minuten later: eindelijk is het vertrokken naar Nany! Een heel slecht bereik heeft onze gsm hier!


2 opmerkingen:

  1. wij moeten het programma nog bekijken, hebben het opgenomen. Ik dacht dat er volgend jaar een vervolg op kwam ,nml kinderen van het verzet

    BeantwoordenVerwijderen