zaterdag 4 november 2017

Opbouw tentoonstelling

Vandaag hielpen Roger en ik Elie een camionette af te laden. De stukken (voorlopig vooral "poppen") zelf staan nog niet op hun uiteindelijke plaats maar de camionette (van de gemeente) moest wel vrij gemaakt worden. Uiteindelijk hebben we er maar een dik uur werk aan gehad, veel minder lang dan ik had verwacht. Er worden echter nog heel veel leveringen verwacht en dat alles moet op zijn juiste plaats worden opgesteld: het  zal volgende week ontzettend druk worden.

Een eerste levering (eigen foto)
Nu ik de tentoonstellingsruimte op mijn gemak heb kunnen bestuderen, besef ik dat de schilderijen van Modamske én de gedichten van KVLS-leden daar inderdaad geen plaats meer zouden gevonden hebben... en er zelfs zouden misstaan.

Geen wandeling vandaag, tenzij ons bezoek aan de Kringwinkel daarvoor kan doorgaan. Tussen de boeken die we vorige zaterdag cadeau kregen, waren er immers enkele die we al hadden. Tijd dus om onze collectie nog eens te onderzoeken op dubbele boeken, en jawel, weer vonden we ook op onze planken hier en daar een dubbel exemplaar. We brachten ze allemaal naar de Kringwinkel en uiteraard wilde Roger daar kijken of er interessante boeken te koop waren. Bij een paar boeken hebben we getwijfeld maar uiteindelijk zijn we heel redelijk geweest: we hebben niets gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten