dinsdag 28 november 2017

Te weinig beweging: de winter komt eraan

Gisteren en vandaag geen wandeling: we vonden het veel te koud. Komt daarbij dat het gisteren de hele dag heeft geregend. Vandaag was het beter weer maar nog heel koud... en eigenlijk zouden we geen tijd gevonden hebben voor een wandeling, vrees ik.

Deze ochtend eindelijk bezoek gekregen van de afbreker. We moeten een beroep doen op een architect om die stallen af te breken (dat vermoedden we al). De afbreker kent er een goede en zal die met ons in contact brengen.

Deze middag evaluatievergadering (met taart!) van de werkgroep WO I. Iedereen is tevreden over de samenwerking en het resultaat. De gemeente biedt volgend jaar de leden van de werkgroep een daguitstap naar Ieper aan... en we overwegen samen iets te schrijven rond WO II in Heers. Alleen zal het daarvoor nog moeilijker zijn aan gegevens te geraken.

Na onze snelle boodschappen voor het avondmaal gezorgd (een lekker gerecht in elkaar geflanst met een restje broccoli en selder, paprika, uien, roodbaars, gamba's, sojasaus, kurkuma en gember).

En om de dag te eindigen, na een uurtje lectuur, het volgend nummer van Oostland (van de KVLS) nagelezen voor het naar de drukker wordt gestuurd.

Ik ben tevreden over mijn dag maar... we zouden wel opnieuw een beetje meer moeten bewegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten