donderdag 23 november 2017

Tot u spreken de hersenen van Guido Gezelle

Deze middag namen we nog eens de bus naar Hasselt om de presentatie bij te wonen van Boudewijns nieuwe boek "Tot u spreken de hersenen van Guido Gezelle". Veel volk, interessante toespraken, enkele mensen van de KVLS teruggezien en ook Honoré (die ons jaren geleden een helikoptersimulatie aanbood in Bierzet) die we al jaren niet meer hadden ontmoet. Heel gezellig dus, met als gevolg dat we pas rond 18 uur de bus terugnamen naar Heers, nadat we eerst, in een winkeltje daar vlakbij, de laatste bundel van Willy Nelissen, Ivo Konings en Herman Rohaert kochten. Het boek van Boudewijn hoefden we niet te kopen: we hadden het cadeau gekregen (omdat we het typoscript hadden nagelezen, vermoed ik).

De uitgever, Dirk Hermans

Schepen van cultuur Karolien Mondelaers

Boudewijn Knevels (foto's Roger)
We waren dus vrij laat thuis (wat oorspronkelijk niet onze bedoeling was) en voor het avondeten werd het weer improviseren (onder andere een soort maaltijdsoep gemaakt van restjes van eergisteren en kikkererwten).

Honoré woont ook in Heers en beweerde niets te hebben vernomen over "ons" boek en de tentoonstelling. Zeer eigenaardig! Dat de mensen van de KVLS het niet wisten is begrijpelijker (al hadden ze het kunnen weten als ze mijn blog volgden!😏)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten