vrijdag 1 december 2017

Een doodgewone vrijdag

Veel uren besteed aan het huishouden vandaag maar weer geen wandeling. Veel te koud! Roger werd  opgehaald vlak voor het avondeten (dat ik net aan het bereiden was: ik moest de bereiding even stopzetten) om onze auto af te halen bij de garagist. Ik hoop dat we nu weer enkele jaren verder kunnen met onze Subaru, want onze portemonnee is heel wat lichter geworden!

Toen ik onlangs de teksten voor het volgend nummer van Oostland nalas, viel me op dat in het jaarverslag van de KVLS alleen gewag gemaakt werd van Oostland als publicatie van de vereniging. Ik heb aan Edith, onze voorzitter, gevraagd waarom de Limburgse Monografieën niet werden vermeld maar ze heeft (nog) niet geantwoord.
Deze avond krijg ik een mail van Jan Gerits die vertelt over de Algemene Vergadering van de KVLS, en me meldt dat ook toen de Monografieën niet werden vermeld in het jaarverslag dat secretaris Jeannette Funk voorlas. Waarom niet?

Deze avond een telefoontje van mijn moeder Nany. De dochter van onze zieke Matadi-vriend werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen met een serieuze ontsteking (dat maak ik ervan afgaande op de uitleg van Nany). Sommige vrienden en familieleden van ons worden blijkbaar achtervolgd door het noodlot!
Nany wist ook te vertellen dat de apotheek van mijn broertje even in het nieuws kwam op VTM... en later heb ik die passage van het journaal online kunnen bekijken.

En... deze avond laat heb ik weer de uil gehoord in onze wei.

2 opmerkingen:

  1. wij hebben de reportage ook online moeten zoeken, 's avonds is het niet in het nieuws geweest. vandaag wel een artikel in de krant met foto's van de apotheek.

    BeantwoordenVerwijderen