woensdag 13 december 2017

Eindelijk iets serieus kunnen testen!

Het  was vandaag heel druk met de kleinkinderen maar heel even kreeg ik toch de tijd om iets speciaals te testen. Hendrik heeft me lang geleden geleend: een toetsenbord dat hij gekoppeld heeft aan mijn gsm én een muis (idem).
De bedoeling was na te gaan of dat voor mij een netbook kon vervangen op reis. 

Ik nam al dat gerief telkens mee als we gingen babysitten maar nooit vond ik de tijd om het allemaal echt te testen (eens kreeg ik wel de kans om heel even het toetsenbord te gebruiken, en het werkte!).

Vandaag echter, toen de kindjes even alle drie voor tv zaten, heb ik heel kort alles uitgeprobeerd: toetsenbord en muis, gekoppeld aan mijn mobieltje dat als scherm fungeerde op een staandertje van het toetsenbord.

Het ging echt prima, ongelooflijk! Alleen heb ik op een zeker ogenblik blijkbaar een verkeerde toets aangeraakt, want ineens was mijn azerty toetsenbord veranderd in een qwerty (maar dat heb ik met ons netbookje vroeger ook al voorgehad: het ligt aan verkeerde toetsen aanraken op een kleiner toetsenbord dan je gewend bent). Gelukkig was onze dochter toen nog in de buurt: we hebben er samen opnieuw een azerty kunnen van maken!

Zij vroeg me of ik dat op vakantie dan zou willen koppelen aan een tablet maar eigenlijk (op het eerste gezicht toch) lijkt mij een tablet zelfs overbodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten