zaterdag 9 september 2017

Orkaan

Nog snel voor het slapengaan: ik wilde het vandaag tijdens de "koffietafel" niet hebben over Rogers verre nicht Joyce (hoewel, ik heb er toch even over gesproken, terwijl het nieuws opstond in de auto, maar het was duidelijk dat toen niemand echt luisterde, noch naar mij, noch naar de radio. "te ver van mijn bed" zeker?).

Wel, nu wil ik het wel even over haar hebben (en ik heb Roger gevraagd haar dringend te mailen: ook al is ze geëvacueerd, ze zal wel een smartphone bij zich hebben?).

Want zij woont in Florida, op de Keys!
En daar gaan ze die orkaan voelen!

5 opmerkingen:

  1. Het was niet 'te ver van mijn bed' .... gewoon door het geluid verstonden we je niet.. .
    Nu ondertussen hopen we dat jullie nieuws gekregen hebben en ze het goed maakt.
    Ook, nogmaals bedankt voor het afhalen en terugbrengen naar Tienen.
    Fijne zondag nog.....
    XXX....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit wel gehoord in de auto, en het leek me als " privé" t.a.v. Roger.
    Ook aan tafel heb je terloops dit gezegd, en heb ik er ook geen aandacht aan gegeven: Zoals je zegt: fait divers... geen persoonlijke band... dagelijks medianieuws?...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En heb je ondertussen al nieuws? Het is inderdaad zoals parrain zegt, geen persoonlijke banden en dan vergeet je er naar te vragen, en ik wist dat Roger daar een nicht had! terwijl ik aan nadia wel gevraagd had hoe het in Houston was met oa haar collega's (komt ook omdat ze bericht van Houston verwachtte en dit natuurlijk langer op zich liet wachten. Normaal gezien moet ze in November daar naar toe, nu is natuurlijk afwachten hoe het daar ook evolueert he, voorlopig was het daar waar ze naar toe moet niet zo erg als elders.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ver van mijn bed" was geen verwijt! Het is een bekend fenomeen. Bijvoorbeeld: we horen van aanslagen overal, vinden het erg ... tot het in de buurt van een vriend of neef gebeurt en dan pas geraken we in paniek!

    Nee, nog geen nieuws gekregen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zopas nieuws ontvangen: nicht en echtgenoot zijn geëvacueerd en zullen later weten te vertellen of hun huis het heeft uitgehouden!

    BeantwoordenVerwijderen